Aanleveren copy voor de website uitsluitend via secretariaat@twcstramproy.nl
Inloggen

Login

Gebruikersnaam *
Wachtwoord *
Onthoud mij

 Wielerronde van Stramproy

 Zaterdag 1 september a.s.

Die dag organiseert de Toer- en Wielerclub Stramproy (TWC) door het centrum van Stramproy de jaarlijkse “Ronde van Stramproy”. Het wordt weer een gevarieerd programma bestaande uit NWB-wedstrijden voor Masters en Amateurs samen, het Open Kampioenschap van Stramproy en het Clubkampioenschap van TWC Stramproy. Hoogtepunt wordt weer de spannende ploegentijdrit waarbij collega wielerverenigingen uit de regio zich onderling meten. 

Nederlandse Wielersport Bond
Onder auspiciën van de Nederlandse Wielren Bond (NWB) vindt er een officiële wielerwedstrijd plaats, waarbij de Amateurs en de Masters (veteranen) samen gedurende een rit van circa 75 km. tegen elkaar strijden. De winnaar van vorig jaar was Vital Pauwels uit Lommel (B).

Schrijf je in door op de volgende link te klikken: http://wielrenbond.nl/inschrijving/individu.php?voornaam=&tussenvoegsel=&achternaam=&adres=&postcode=&woonplaats=&gebdatum=&telnummer=&emailadres=&licnummer=&wedstrijd=22&categorie=A.u.b.%20selecteren

Open kampioenschap van Stramproy
Aangezien TWC iedereen de kans willen bieden om aan deze Ronde deel te nemen, kan er ook dit jaar weer gestreden worden voor het Open Kampioenschap van Stramproy. Leden van Toer- en Wielerclub Stramproy alsmede licentiehouders zijn van deelname uitgesloten. De inschrijfkosten incl dagverzekering bedragen € 7,50. De winnaar vorig jaar was Dirk Gijsen uit Thorn.

TWC daagt renners uit de regio Stramproy uit om hieraan deel te nemen!!

Durf jij deze uitdaging aan??
Klik HIER om je voor het Open Kampioenschap aan te melden.

Clubkampioenschap TWC Stramproy
De leden van de Toer- en Wielerclub Stramproy meten zich onderling voor het clubkampioenschap van Stramproy. De winnaars van vorig jaar waren:

A-groep           Bert Meewis                Bocholt
B-groep          
Jack Peeters                 Weert
C-groep          
Ron van Tongerloo    Hunsel

Wie worden de clubkampioenen van 2018?
Klik HIER om je voor het Clubkampioenschap aan te melden.

Ploegentijdrit
Wederom is er een spectaculaire ploegentijdrit, waarbij 12 ploegen van elk 5 renners van wieler-verenigingen uit de regio in een hoog tempo de strijd met elkaar aanbinden. Deze wedstrijd is over circa 11,5 km. Alle ploegen die deel nemen zijn speciaal hiervoor uitgenodigd. Er is zodoende geen sprake van vrije inschrijving. Vorig jaar won de ploeg van WTC Molenbeersel A uit Molenbersel (B).

Programma
14.00   Masters en Amateurs
16.00   Ploegentijdrit
17.00   Open Kampioenschap
18.00   Clubkampioenschap
19.00   Einde wedstrijden
 

Omlijstende activiteiten
Het geheel wordt muzikaal omlijst. Voor de kleintjes is er op het Kerkplein een groot springkussen opgesteld. De prijsuitreiking en de feestelijke afsluiting van de Ronde vindt bij de Maroy Bar aan de Julianastraat plaats.

Inschrijfbureau
Tot een half uur vóór elke wedstrijd kunnen renners zich nog inschrijven om deel te nemen.
Het inschrijfbureau is bij Bistro Bij Koos, Kerkplein 8 Stramproy.
Alle deelnemers moeten zich tot een half uur vóór de wedstrijd bij het inschrijfbureau melden.
Hier krijgen ze een rugnummer en de dagverzekeringskaart. 

Inlichtingen
Voor vragen bel met secretaris Ton Lemmen: 0495-562277 / 06-11388715 of stuur een e-mail naar secretariaat@twcstramproy.nl       

  • logo janssen

  • Ament metaal kinrooi

  • beeldmerklogo
  • Logo dPs Paerdstal RGB 400pixels
  • Fysioactive

  • logoWEERTGroep
  • JUM JansenPuts
  • vantongerloo zorggroep