Aanleveren copy voor de website uitsluitend via secretariaat@twcstramproy.nl
Inloggen

Login

Gebruikersnaam *
Wachtwoord *
Onthoud mij

TWC Stramproy stopt met de Ronde van Stramproy

Met pijn in het hart heeft de Algemene Ledenvergadering tijdens de jaarvergadering op 6 maart jl het besluit moeten nemen om te stoppen met het jaarlijks organiseren van de wielerronde van Stramproy.

Evaluatie

Uit de evaluatie van de Ronde van 2019 was naar voren gekomen dat de inspanningen in verhouding tot de resultaten uit balans zijn geraakt. Zo nam het aantal deelnemers aan de wedstrijden af evenals de publieke belangstelling om naar de wedstrijden te komen kijken. Bovendien nam het draagvlak binnen de vereniging af om te kunnen komen tot voldoende helpers.

Tijdens de jaarvergadering werd bevestigd dat het draagvlak en de energie om nog een volwaardige Ronde van Stramproy te organiseren verenigingsbreed ontbreekt. Een ander besluit dan te stoppen met de Ronde was er helaas niet.

Gestart als kermiskoers

De eerste Ronde van Stramproy, in de vorm van een kermiskoers, vond in 1987 plaats. Om een dergelijke Ronde te organiseren werd op 12 maart van dat jaar de Toer- en Wielerclub Stramproy  opgericht. Na een reeks van jaren tijdens Stramproy kermis te zijn verreden, werd het evenement verplaatst naar de zomer. Jarenlang vond de Ronde op de laatste zaterdag van de bouwvakvakantie plaats. Enkele jaren geleden werd het wielerevenement vanwege de vakanties verplaatst naar een zaterdag eind augustus/begin september.

Dank

Het organiseren van de Ronde van Stramproy was niet mogelijk geweest zonder de vele sponsoren, begunstigers en adverteerders. Langs deze weg dank aan eenieder die afgelopen jaren, op welke wijze dan ook, een bijdrage heeft geleverd aan de jaarlijkse Ronde van Stramproy hiervoor heel hartelijk danken.

HET BESTUUR VAN TWC STRAMPROY

  • logo janssen

  • Ament metaal kinrooi

  • beeldmerklogo
  • Logo dPs Paerdstal RGB 400pixels
  • Fysioactive

  • logoWEERTGroep
  • JUM JansenPuts
  • vantongerloo zorggroep