Skip to main content

ATB tocht de Berg

Op 22 oktober 2023
Geplaatst door Administrator
Categorieën: Fietsen
Gezien: 263

25 jaar ATB De Berg – Stramproy

Op zondag 22 oktober 2023 organiseert buurtvereniging 'De Berg' voor de 25ste keer haar jaarlijkse ATB toertocht.

Wat 25 jaar geleden begon als een leuk en sportief initiatief van enkele buurtgenoten, is inmiddels uitgegroeid tot een goed georganiseerde mountainbike-toertocht door de Nederlands-Belgische grensstreek.

Inschrijven kan tussen 8.30 een 10.30 uur in de kantine van de Beugelclub Stramproy; Burg. Smeijersweg 2A te Stramproy (nabij sporthal De Grenslibel en sportpark De Steinakker).

Het inschrijfgeld bedraagt € 7,- (NTFU-leden € 6,-), dus daar hoef je het niet voor te laten. En de jeugdige sportievelingen (tot 15 jaar) mogen gratis deelnemen!
Mooie bijkomstigheid is dat € 1,- per deelnemer wordt gedoneerd aan een (lokaal) goed doel.

De prima uitgepijlde route leidt de sportieve mountainbiker door de mooie en bosrijke omgeving van Stramproy; van het Fluppe Böske en ’t Stramprooierbroek, via ’t Areven en ’t Vosseven, richting de Laurabossen om vervolgens via de Tungeler Wallen terug te keren naar de vertrekplaats.

Er kan gekozen worden uit de volgende afstanden: 35 - 45 - 55 - 65 km. Dus voor ieder wat wils.

Op een prima verzorgde pauze-plaats kan de inwendige mens worden versterkt.

Aan het einde van de tocht is er een fiets-afspuitplaats en er is gelegenheid om te douchen. En uiteraard kan je daar nog even nagenieten onder het genot van een heerlijk drankje.

Dus graag tot ziens op zondag 22 oktober in Stramproy !