Skip to main content

Bloem van Weert

Op 25 juni 2023
Geplaatst door Administrator
Categorieën: Fietsen
Gezien: 125

Beste fietsvrienden,

De Bloem van Weert toertocht komt er weer aan en wel op zondag 25 juni 2022. 

Bij veel evenementen in de regio zien we dat ze het lastig hebben door gebrek aan vrijwilligers en grote kostenstijgingen die niet gemakkelijk door te berekenen zijn in de inschrijfkosten. Dit speelt ook bij de Bloem van Weert maar de commissie heeft zich hierdoor niet laten ontmoedigen en zijn creatief aan de slag gegaan. Er is gekozen voor een deels andere opzet van de Bloem van Weert in 2023 om alle deelnemers toch een mooie dag te kunnen bezorgen.

Er zijn weer mooie routes vanuit Weert uitgezet voor de racefietsers maar nieuw dit jaar is er ook een Gravelride. 

Om de workload te verlagen en omdat veel deelnemers in het bezit zijn van een GPS zijn de routes vanaf dit jaar niet meer uitgepijld. Voor de deelnemers zonder GPS of wielrenners die alleen deelnemen maar toch graag in gezelschap willen fietsen is er een “Meetingpoint" opgezet. Op vaste tijden kun je dan in een groepje fietsen onder begeleiding van een navigator en wegkapitein.  Op de rustplaats treft je weer de nodige versnaperingen en drankjes aan. Dit alles voor € 7,50 of bij voorinschrijving € 7,00.

Nieuw dit jaar: Fiets- Gravelride Deluxe

Schrijf je je in voor Fietstocht Deluxe dan ontvang je na afloop in de gezellige feesttent met terras een heerlijke hotdogs en een lekker Belgisch biertje (kan ook in 0.0). In verband met de voorbereiding hiervoor kun je alleen aan de Toertocht- Gravelride Deluxe deelnemen door middel van voorinschrijving, de inschrijfkosten zijn "all in" € 15,00.

Voor elk wat wils dus! Voor meer informatie over de Bloem van Weert en hoe is je kunt voorinschrijven zie van 15 mei  onze website www.twcweert.nl of www.fietssport.nl 

We zouden het erg op prijs stellen als jullie onze tocht op willen nemen op de kalender en of de informatie kenbaar te maken bij jullie leden. Zo helpen we elkaar. 

Met vriendelijke groet,

Johan Creemers
Voorzitter TWC Weert